NEW IN FROM FREEDOM AND NYX

2016-05-06 » 13:40:00
 
Äntligen har lite av mitt nya smink kommit! Jag är i det stadiet just nu när en byter ut sitt smink då de börjar ta slut, och istället för att köpa samma jag hade innan vill jag testa lite nya saker. Klickade hem en ny concealer för mörka ringar under ögonen och en pomade för ögonbrynen. Ska även införskaffa en ny fondation (har ni någon favorit får ni gärna tipsa mig!!) och ett nytt puder.
 
Freedom Makup London Pro Brow Pomade, Medium Brown - Har velat ha den liknande produkten från Anastasia Beverly Hills väldigt länge men har varit så osäker på färgen och inte vågat klicka hem den just på grund av det och priset. Kollade dock på många videos och recensioner om denna från Freedom och nästan alla sa att den faktiskt var bättre än ABH's trots budgetmärke, och jag är verkligen inte besviken. Har ingen liknande produkt att  jämföra med men den är så mycket bättre än alla skuggor och pennor jag använt mig av. 
 
Som många säger är den inte jättelätt att arbeta med utan man måste få in tekniken för att det ska bli bra. Men det är värt det och den håller länge då man inte behöver mycket produkt. Färgen jag har är medium brown och är lite för mörk för mig faktiskt. Ni kan se ungefär på swatchen jag gjorde hur den ser ut, jag är dock väldigt blek och torr på händerna så färgen blev lite annorlundare ut på själva ögonbrynen. Jag tycker ändå om den och den sitter som berget (i alla fall på handen haha) men efter dagens slut har det försvunnit lite färg, dock inget som måste fyllas i. Rekommenderar denna starkt och jag köpte min härifrån.
 
Nyx Cosmetics Dark Circle Concealer, 01 Fair - Jag har väldigt stora och mörka ringar under ögonen och inget verkar vilja hjälpa att reducera det helt. Denna concealern har jag läst och hört mycket bra om och tänkte att jag kan testa den. Är lite besviken faktiskt med borde inte haft så höga förhoppningar när det kommer till mina blåa ringar haha. Den reducerade mycket ändå och kommer fortsätta använda den då det faktiskt är den bästa jag har. Först tyckte jag den var för mycket orange men under ögonen jämnade färgen ut sig bra. Den finns att köpa här ifall ni vill testa.
 
 
På en bild ser ni även min ögonbrynsborste Large Duo Brush #12 från Anastasia Beverly Hills som jag köpte för någon vecka sedan och rekommenderar den väldigt mycket även om ni arbetar med skuggor eller krämiga produkter för ögonbrynen. Den finns att klicka hem bland annat från denna sida.
 
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar

Responses:

Leave a reply: