STYLEBY BEAUTYBOX GOODIES

2016-03-02 » 14:57:03
För några veckor sedan så visade jag en sneak peek på denna box jag fick hem (inlägg här). Nu har jag kikat lite på innehållet och testat det mesta som kom med. När jag väl öppnade boxen så kände jag mig redan nöjd faktiskt, det var ett par väldigt användbara produkter att ha till vardags!
 
Clinique Foaming Sonic Facial Soap - en löddrande ansiksttvätt som ska avlägsna smuts, oljig hy och göra att huden sen yngre ut. Den ska passa perfekt med deras Sonic Cleansing Brush. Har bara använt denna ett fåtal gånger så kan inte säga exakt hur den är än, det kändes dock bra efter tvätten och min hud blev inte alls lika uttorkad som den brukar bli efter tvättar, det gillar jag skarpt! Ett stort minus är dock doften. Den är oparfymerad men doften är inte alls tilltalande, de flesta oparfymerade produkter jag testat brukar inte dofta något alls, och denna doft var det första jag tänkte på.
 
Clinique Repairwear Sculpting Night Cream - en nattcreme som hjälper till att strama upp, lyfta och definiera ansiktets konturer under natten. Har använt denna varje kväll efter jag tvättat ansiktet men ovanstående tvätt. Har inte inte riktigt märkt någon skillnad än eftersom det bara har gått ett par dagar.
 
Nuxe Huile Prodigieuse - en torrolja för allt från ansikte till hår. Oljan ska göra huden sammetslen utan att kännas för fet. Förnyar hudens celler och motverkar för tidigt åldrande av huden. Jag ska testa denna genom att blanda någon droppe i min foundation för att få mer lyster, ett tips jag läst som ska göra under. Hoppas det funkar!
 
Ciaté Paint Pots Dangerous Affair - ett nagellack med mörkröd nyans som kräver 2-3 lager för att få den färgen. Vill man dock ha en lite rosig, röd färg så applicera bara ett lager då det var ganska ljust. Jag är inte så förtjust i mörka färger på naglarna så har ingen speciell erfarenhet av det. Appliceringen var lite jobbig med tanke på att det krävde ett par lager extra, men annars känns det som ett ok nagellack. Har inte testat detta märke innan men kan inte riktigt säga att jag är överförtjust. Får se hur långt det håller så kanske det är värt att lägga pengar på!
 
Bliss Bodybutter Lemon & Sage - en bodybutter i tub (det lilla blåa på bilden högst upp, glömde ta bild på den helt) doftar underbart och återfuktar bra. Jag tyckte den doftar citrongräs, fast den heter citron och salvia. Vet inte vad skillnaden är (haha). Har använt den som handkräm då mina händer är riktigt torra under vinterhalvåret. Gillar den skarpt och den kommer användas flitigt!

Responses:
Elin
on

Åh, vad lyxigt!! :)

ISA
on

men åh, massa bra saker ju! KUL :)

Anonym
on

This is a comment to the LISA webmaster. Your website is missing out on at least 300 visitors per day. Our traffic system will dramatically increase your traffic to your website: http://mly.li/2if - We offer 500 free targeted visitors during our free trial period and we offer up to 30,000 targeted visitors per month. Hope this helps :) Unsubscribe here: http://y.rxhnet.de/5kfw


Leave a reply: