LATEST PURCHASES

2017-02-25 » 14:58:00
 
Införskaffa mig dessa två för ett par dagar sedan från Gina Tricot och är helt kär. Den vita blusen har volangdetaljer (såg att Kenza bar denna på Ginas instagram) och den randinga skjortan är av en lite mer oversizemodell vilket jag älskar då jag har svårt att få en vanlig skjortmodell att passa (nackdelen med att ha lite större bröst tyvärr...). Skjortan kommer mest troligt bli min go to-outfit i sommar, tycker att den är väldigt luftig (ett stort plus att den ingår i deras hållbara kollektion).
 
Blusen med volanger är tyvärr slutsåld online men skjortan hittar ni här*
*Adlink
 

SPRING 2017 RUNWAY FAVORITES

2017-02-24 » 14:02:00
 
Våren är inte riktigt här än men en massa vårnyheter har kommit till butiker! Något som är väldigt inne i vår är volanger, volanger i massor. Jag älskar det! Har nästan aldrig varit så förtjust i volanger men i år har jag redan köpt 4 plagg med detaljen (haha). Rosa är även en trend i vår, har sett färgen överallt, på både kläder och i inredning. Här ovan ser ni fyra outfits från Valentino, The Row, Chanel och Isabel Marant som är några av mina favoriter från catwalken för vårens mode och nedan kommer jag summera fler favoriter från samtliga designers.
 
 
VALENTINO
En av mina absoluta favoritdesigner är Valentino! Det kommer alltid vackra skapelser från detta modehus och jag blir alltid förälskad i något plagg de har med i deras shower. Jag är helt såld på den fjärde klänningen ovan, helt magisk eller hur? Ni kan se hela kollektionen här om ni vill kära ner er i lite tyg.
 
 
THE ROW
Några andra favoriter är Mary-Kate och Ashley Olsen och deras märke The Row. Väldigt minimalistiskt och helt i min smak, då jag oftast bär väldigt minialistiska outfits själv. Less is more helt enkelt. Tycker även att deras stil är väldigt skandinavisk, eller har jag fel? Och denna scenery de använde sig av i deras vår show, wow. Vill ni se mer kan ni göra det här.
 
 
CHANEL
Jag har inte tyckt om Chanel på ett tag nu och hade även lite svårt för den här kollektiktonen av Karl. Hittade dock ett par guldklimpar som jag riktigt tyckte om så mycket att de fick vara med i det här inlägget. Ni kan se hela kollektionen här.
 
 
ISABEL MARANT
Isabel Marant är också en av mina absoluta favoriter och denna kollektion har inte misslyckats med att imponera på mig. Även här går kläderna åt de mer minimalistiska hållet vilket jag älskar och den där korsettoutfitet, wow alltså. Efter korsetthysterin som tjejerna i Kardashianklanen satte igång igen så är detta så hett just nu, och faktiskt riktigt snyggt. Här kan ni se hela kollektionen från Isabel Marant.
 
*Bilder tagna från vogue.com