MY FAVORITE COLLECTION: VALENTINO FALL/WINTER 2016

2016-11-06 » 18:32:00
Egentligen skulle jag bara göra ett kollage med några utdrag från olika kollektioner för årets höst och vinter mode men det slutade med att det blev ett helt inlägg tillägnat min absoluta favorit kollektion - of all time. Valentino sätter allt i årets höst och vinter kollektion med stora kappor, päls, sammet, tyll, spets och see-through plagg. Drömmer mig bort när jag ser de vackra skapelserna de har gjort, särskilt alla i den sista bilden och nummer 3 i den första bilden, hur magiska är de inte?
Årets kollektion inspirerades av bland annat balett och balettdansöser och de syns i tyllkjolarna och spetskreaktionerna de har skapat. Scrolla vidare och se resten av mina favoriter, och vill ni se alla outfits (det borde ni verkligen göra) så kika in här, där kan ni se hela kollektionen, detaljbilder och även front row bilder och mer!
*Bilder från vogue.com

FAVORITE MATERIALS FOR FALL/WINTER

2016-11-05 » 15:17:00
*Adlinks
beige kabelstickad i merino ull - & other stories / grå stickad mohair med volager - zara / svart stickad med mohair - h&m / sammetsklänning - gina tricot* / läder skor med fake mocka - vero moda* / sammetsbh - yas*/ clutch i sammet och läder - clare v / blå kashmirtröja - gina tricot* / grå polotröja i merino ull - & other stories
 
Ull, mohair, kashmir, sammet, läder. Ja, det finns ganska många olika material, men just dessa är mina favoriter under de mörkare och kallare årstiderna. Kashmir är känns så himla lyxigt och det är så värt att investera i en kashmirtröja. Äger den ovan från Gina Tricot fast i grått och det är min absoluta favorit, så mjuk och mysig. Vill gå runt med läder eller mocka på fötterna och ska införskaffa en mohair tröja snarast. 
 
Nu ni, nu kan jag lova att jag verkligen är tillbaka. Att börja blogga igen mitt i en period med både tenta och femtioelva uppgifter från skolan kanske inte var det bästa beslutet jag tagit haha! Men nu är den stressigaste månaden i mitt liv över, har aldrig haft sån halsbränna som jag haft de senaste veckorna, helt sjukt. Hoppas ni vill fortsätta följa min blogg, för nu är jag sååå himla pepp på detta! Skriv gärna vad ni vill att jag ska skriva om, de klassiska inspo-inläggen kommer det komma mycket av, jag behöver själv lite insipration nu när det börjar närma sig juletider osv.