VARDAGEN KOM I VÄGEN

2016-05-30 » 14:40:28


Underbar inredning hos mammas kollega / Vyer från vägen utanför Kolsva som var min mammas hemtrakter när hon var barn

Igår var det morsdag och den spenderades utanför Lindesberg hos min mormor med min mami och syster. Efter det besöket åkte vi till Finnåker och Kolsva för att se var min mamma bodde under ett par år i sin barndom. Det var riktigt kul att se och det var hur mysiga byar som helst.

Det är snart en månad sen jag uppdaterade här på bloggen och jag är inte glad över att jag har varit så inaktiv. Har haft fullt upp med plugg och jobb, nu är dock kurserna över och det enda som tar upp min tid nu är jobbet. Jag hoppas verkligen att jag har orken och inspirationen att hålla denna blogg uppe, det är ju så himla kul att blogga! Vill bara slänga pussar och kramar till er som fortsatt kika in här medan jag varit borta, ni är bäst! 

SUMMER ESSENTIALS

2016-05-10 » 13:01:46
jeanskjol gina tricot - bikini överdel stories - bikini underdel stories - chiffongtopp h&m - bronzing oil nuxe* - body scrub the body shop - slip-ins h&m - väska marni - linne carven - solglasögon philip lim (rea)
 
Sommaren är här!! Det är varit runt 20 grader hela veckan och över hela 25 (!!!) grader hela helgen. Hur sjukt?! Nu när sommaren stormar in får jag lite smått panik, jag vet inte hur jag ska klä mig?? Kommer mestadels satsa på denim, båda kjolar och shorts, i alla fall under dagarna. Kanske lite finare kjolar och satinbyxor (som jag är på jakt efter) på kvällarna. Jag tycker det är sjuuukt svårt att klä mig på somrarna, även fast det är min favorit årstid. Jag passar liksom inte i kort haha.
 
Satte ihop ett litet collage i alla fall med sådana saker som jag tycker att man behöver för att göra sin sommar komplett. Det jag tycker är viktigt till sommaren är en kroppsskrubb och något underbart att smörja sig in i, jag använder en body butter från body shop som luktar mojito, men tyvärr så finns den inte i butik längre. Den är helt underbar!! Men det viktigaste är en outfit som du är bekväm i, det är allt som räknas.
 
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar

NEW IN FROM FREEDOM AND NYX

2016-05-06 » 13:40:00
 
Äntligen har lite av mitt nya smink kommit! Jag är i det stadiet just nu när en byter ut sitt smink då de börjar ta slut, och istället för att köpa samma jag hade innan vill jag testa lite nya saker. Klickade hem en ny concealer för mörka ringar under ögonen och en pomade för ögonbrynen. Ska även införskaffa en ny fondation (har ni någon favorit får ni gärna tipsa mig!!) och ett nytt puder.
 
Freedom Makup London Pro Brow Pomade, Medium Brown - Har velat ha den liknande produkten från Anastasia Beverly Hills väldigt länge men har varit så osäker på färgen och inte vågat klicka hem den just på grund av det och priset. Kollade dock på många videos och recensioner om denna från Freedom och nästan alla sa att den faktiskt var bättre än ABH's trots budgetmärke, och jag är verkligen inte besviken. Har ingen liknande produkt att  jämföra med men den är så mycket bättre än alla skuggor och pennor jag använt mig av. 
 
Som många säger är den inte jättelätt att arbeta med utan man måste få in tekniken för att det ska bli bra. Men det är värt det och den håller länge då man inte behöver mycket produkt. Färgen jag har är medium brown och är lite för mörk för mig faktiskt. Ni kan se ungefär på swatchen jag gjorde hur den ser ut, jag är dock väldigt blek och torr på händerna så färgen blev lite annorlundare ut på själva ögonbrynen. Jag tycker ändå om den och den sitter som berget (i alla fall på handen haha) men efter dagens slut har det försvunnit lite färg, dock inget som måste fyllas i. Rekommenderar denna starkt och jag köpte min härifrån.
 
Nyx Cosmetics Dark Circle Concealer, 01 Fair - Jag har väldigt stora och mörka ringar under ögonen och inget verkar vilja hjälpa att reducera det helt. Denna concealern har jag läst och hört mycket bra om och tänkte att jag kan testa den. Är lite besviken faktiskt med borde inte haft så höga förhoppningar när det kommer till mina blåa ringar haha. Den reducerade mycket ändå och kommer fortsätta använda den då det faktiskt är den bästa jag har. Först tyckte jag den var för mycket orange men under ögonen jämnade färgen ut sig bra. Den finns att köpa här ifall ni vill testa.
 
 
På en bild ser ni även min ögonbrynsborste Large Duo Brush #12 från Anastasia Beverly Hills som jag köpte för någon vecka sedan och rekommenderar den väldigt mycket även om ni arbetar med skuggor eller krämiga produkter för ögonbrynen. Den finns att klicka hem bland annat från denna sida.
 
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar