SPRING TREND: TRIBAL VIBES

2016-03-13 » 15:38:23
En av trenderna man kunde se lite av på catwalken för årets vårkollektioner gick lite i afrikanska rötter och jag tycker att det är så himla fint. De kollektioner som hade mest tribal vibes var Valentino och Alberta Feretti. Valentino var en av mina favoriter från SS16. Finns dock inte så mycket av denna trend i butikerna, än. Jag hoppas det kommer in lite mer senare! Jag har listat lite olika från både budget och lyxmärken. Även fast man kanske inte har råd med de dyra så är det en himla bra inspo! Bara leta efter mer billigare alternativ om trenden kickar in i butikerna. Helst av allt vill jag hitta plagg med hållbara material!

DENIM, WHITE & STRIPES

2016-03-12 » 15:38:55
skjorta whyred - jeans levisknytskjorta gant rugger
 
Denim, vitt och randigt är vad jag vill bära i vår. Hur fint är det inte? Ser så rent och fräscht ut.
 
Äntligen helg igen! Denna helg kommer bestå av födelsedagsfest och resten av de vakna timmarna plugg. Historiaskriv står nu på schemat i ett par timmar tills jag ska börja fixa mig inför ikväll.

SPRING 2016: PASTEL SNEAKERS

2016-03-09 » 21:06:17
michael michael kors / nike / adidas / vagabond / nike / adidas / reebok / vans
 
Pastell är som sagt en stor trend i vår, det finns flera plagg i pastelliga nyanser ute i butiker nu. Något som även är trendigt är sneakers (kommer de någonsin gå ur mode?) och varför inte slå två trender i en? Här är mina favoriter just nu! Alla dessa finns att köpa på zalando.com.