GÖTEBORG

2016-07-09 » 20:26:15

Sedan i tisdags har jag spenderat dagarna i Göteborg med handboll och lite annat. Tog en tur i Liseberg (jag är en sucker för bergochdalbanor) och lite strosande på stan, men mest var det handboll i Partille cup som gällde.

Hade egentligen velat spendera en hel dag för shopping men det blev bara två timmar precis innan vi skulle åka vidare. Fick med mig ett par shorts i alla fall, men ska försöka få till en hel dag i Stockholm snart (det är så mycket kortare resväg till huvudstaden från mig än till Göteborg, vilket är skönt).

Tyvärr får ni stå ut med lite halvkassa mobil och snapchat bilder då jag inte har en kamera. Det står dock högst upp på min inköpslista så det kommer snart förhoppningsvis.


DRESSES AND JUMPSUITS WANTIES - NA-KD

2016-07-01 » 15:49:00
Adlinks
Linikai Dess - Tonya Jumpsuit - Jumpsuit by Sanne Alexandra
 
NA-KD har så himla mycket fint inne just nu!! Är så himla sugen på att klicka hem flera av dessa då jag knappt äger någon jumpsuit eller klänning (börjar dock bli lite bättre med klänningar, klickade nämnligen hem en idag yay). Hur fin är inte nudefärgen på den till höger? Är helt kär.
Adlinks
 
Jag tycker klänningar som går lite över knäna är så himla snyggt just nu. Dessa tre kan gärna finna sin väg till min garderob, tack! En kan ju ha dem till vad som helst, styla med vita sneakers till vardags och klackar till fest. Det är något jag gillar med kläder, hur man kan använda samma plagg till helt olika tillställningar.