LUXURY CRUELTY-FREE LEATHER BAGS

2016-01-31 » 15:08:00
Freedom of Animals, lägg det namnet på minnet. De tillverkar luxuösa, välgjorda läderväskor som är helt cruelty-free. De är inte gjorda av äkta läder förstås, men de är väldigt välskapta med väl utplockade material för känslan och synen av riktigt mjukt skinn. Allt material är även eko-vänligt, hur underbart låter inte detta?
 
Kolla in deras hemsida här (de fraktar internationellt!) och kika lite!

SMYGTITT PÅ H&M STUDIO SS16

2016-01-30 » 17:26:01
"Vår Studio-tjej är mer down to earth den här säsongen. Hon är en äventyrare som älskar att utforska. Hon är cool, lite av en tomboy men gillar också att klä sig lite glammigare”, säger Ann-Sofie Johansson som är designchef för H&M New Development – studion där H&M:s högsta mode skapas.
 
Bland nyckelplaggen, som är gjorda i material som Tencel, skinn och silke fanns funktionsleggings, klänningar med tunna spaghettiband, sportiga bikinis, croppade skinnbyxor och halternecktoppar. 
 
Temat för H&M Studio SS16 är att resa. Resandet som en livsstil – från att hitta sig själv till att kasta sig ut i det okända. Mixen av funktion (som syns i dragsko-detaljer, hoodies och leggings) och en bohemisk kvinnlighet (böljande klänningar, vackra mönster och paljetter) är hjärtat i kollektionen, som kommer att finnas i butik och på hm.com från och med den 25 februari.
 
*Källa: hm.com

FAVORITE INSTAGRAM ACCOUNTS - PART 2

2016-01-28 » 14:39:05
@jimsandkittys
 
Lisa-Marie Mewes och Tim Slotta heter de två bakom detta favoritkonto. Fotografier av New Yorks gator och höghus, lattes och inredning är väl det som dominerar mest. Två globetrotters som har sin bas i Milano planerar en hemsida för deras arbete. Ska bli spännande att se vad som komma skall!
 
@sincerelyjules
 
Det är nog inte många som har missat denna tjejs instagramflöde! Till sina hela 3.2 miljoner (!) följare visar Julie Sariñana upp vackra bilder från alla hennes resor och bestyr. Hon driver en blogg och en webshop där man kan shoppa hennes kläder som hon visar upp både på bloggen och på instagram. Har velat klicka hem massor från onlinebutiken men har inte riktigt kommit till det någon gång. Största anledningen till att jag började följa Julie var för alla tropiska vibbarna flödet ger ut. Kan inte få nog av det.