3X LOOK-A-LIKES

2016-02-29 » 15:05:18
Stan Smith sneakersen är väldigt populära. Det finns väldigt många liknande skor i flera olika prisklasser, från budgeternas budget till high fashion. Klickade runt och hittade dessa två, en från Givenchy och den andra Saint Laurent. Väldigt lika Adidas version av den modellen. Skulle vara överlycklig om jag skulle köpa ett par high fashion skor som dessa, men Adidas ligger mer i min prisklass. Fast vet ni vad? Jag föredrar nog faktiskt Adidas mer, de har så himla sköna och bra skor, så jag är inte så bitter över det haha. (Dessa är dock lite dyrare pga samarbete, men de vanliga Stan Smiths ligger runt 900)
 
Vilken av dessa skor tycker ni mest om?
 
1. Urban Street low-top leather trainers, Givenchy. Äkta läder, cirka 3 725:-
2. Court Classic leather sneakers, Saint Laurent. Äkta läder, cirka 3 266:-
3. Stan Smith leather sneakers, Adidas by Raf Simons. Äkta läder, cirka 2 650:-

LAST WEEKS SNAPSHOTS

2016-02-23 » 18:12:00Mojito från lördags i en fancy plastmugg / är väldigt dålig på att dela med mig av bilder på mig själv i bloggen, det kanske ändras, vem vet! / nyinförskaffade böcker som kommer plöjas genom när jag har tid!

Bloggen har ekat lite tomt de senaste dagarna, ber om ursäkt! Men ibland så kommer livet emellan. Har även fullt upp denna veckan med inlämningar och prov m.m. Men fler inlägg kommer, jag lovar! Kul att de är ett par stycken som kikar in här när jag är inaktiv, kärlek till er. 
 
Jag är förresten på jakt efter en ny systemkamera (tar just nu bilder med min telefon...) Vill ha alla tips jag kan få, har ni någon favorit? Skriv till mig!

SPRING 2016: JACKETS - PART TWO

2016-02-22 » 17:09:55
Lyx, mellan och budget på de tre sista trenderna jag listat av vårjackor! Blazern som jacka är sjukt snyggt och lägger till det eleganta till outfiten. En av vårens trender är även pastellfärger, så varför inte kombinera det med kapptrenden som är i vår också? Så himla fint.
 
Vilken är er favorit av alla jacktrender i vår?