MONDAY WISHLIST

2015-09-28 » 16:33:00
Älskar såna här byxor som denna från Gina! Dock så kan jag till 90% inte ha ett par då mina ben är för korta för dem.. Är även på jakt efter några nya knits, och jag fastnade för den här från Zara. Nu är det ju också väldigt inne med fluffiga nyckelringar. Letade faktiskt efter en för ungefär ett år sedan men då fanns det inga alls i min prisklass! Slutade med att jag beställde från eBay för någon månad sedan. Men har sett att Gina har fått in några! 
 
Resten av dagen kommer bestå av städ städ och städ i lägenheten. Inte världens roligaste att göra en måndag men ibland måste man ju. Har i alla fall haft en bra helg! 

H&M HOME CONSCIOUS PILLOWS

2015-09-25 » 16:09:00
Pris varierar från 49:50 - 99:-
 
Dessa kuddfodral kan gärna få flytta hem till mig, särskilt de två första. Det största pluset är att alla de här fodralen är gjorda av 100% ekologiskt bomull. Hur bra? Båda snygga och bra för miljön. Jag verkligen älskar att H&M har sina Conscious kollektioner. Jag handlar hellre ekologiska och hållbara textiler. Vad känner ni för H&M Conscious? Hiss eller diss?
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

LOOK-A-LIKES

2015-09-24 » 18:27:42
Den här är väl ganska obvious, eller hur? Man ser på en gång vart Gina Tricot har fått sin inspiration från när de designade den här handväskan. Det enda som skiljer väskorna åt är metallspännet på Célines lyxiga variant, och att materialen är de samma men på olika uppbyggda. Jag tycker i alla fall att de är sjukt lika, blev nästan lite sur när jag klickade in på Ginas hemsida och såg denna. Men får nog gå för budget varianten, för Célines väska är väldigt väldigt över min budget.
 
1. Paulina bag, Gina Tricot. Läderimitation med detaljer i mocka, 299:-
2. Trapeze handbag, Céline. Äkta läder med mocka detaljer, cirka 17 889:-