3 WINTER BOOTS WITH HEELS

2015-11-25 » 15:37:00
Thyme - Williamsburg - Sienna
 
Nu är vintern verkligen här med snö och frost överallt. Jag ska ha ett par vinterboots från förra året men har ingen aning om vart de är. Så har börjat kika lite på ett nytt par som kan värma mina fötter om jag inte hittar dem! 
 
Här är tre stycken med klack som kanske är lite mer festliga än vardagliga. Men jag fastnade verkligen för den första som går lite i Acnes fotspår. Alla är från Scorett.

FRIYAY

2015-11-20 » 15:00:20

Utdrag från min Tumblr

Fredag!! Även fast jag varit sjuk hela veckan så är jag glad att det är fredag idag. Lite senare ikväll sitter jag i en biosalong med min syster och ser den sista hunger games filmen! Så taggad. 

I helgen ska det också flyttas till min och Andreas nya lägenhet!! Fattar inte riktigt att vi ska bli sambos på riktigt nu?! Så sjuukt

WISH-LIST FRÅN H&M HOME

2015-11-19 » 15:01:16
Kikade lite inne på H&M Home på nätet efter lite inrednings inspo. Jag tycker att H&M faktiskt har ett bra sortiment av deras inredning. När det väl blir dags att verkligen shoppa inredning (när vi får en större lägenhet) så kommer nog det mesta komma från H&M Home! Var brukar ni leta inredning?