SAN DIEGO

2015-05-26 » 18:08:43
 
Jag har beslutsångest. Fick hem dessa igår och jag har velat ha liknande skor i åratal, och även fast dessa sved lite i plånboken så var de ändå inte världens dyraste. Hmm... Har 30 dagar på mig att besluta om jag ska ha kvar dem eller returnera. Dem heter i alla fall San Diego. Kan göra mycket mer utav pengarna som dessa gick till. Ahhhh decisions decisions. 

SMINKTIPS: EJ DJURTESTADE PRODUKTER

2015-05-20 » 18:19:06
 
Against animal testing. Den meningen letar jag efter när jag är ute efter nytt smink och skincare produkter. Tycker vi borde lyfta detta med sminkmärken som ej testar på djur och värnar om miljön mer. Här har jag listat några välkända märken med hyfsade priser som faktiskt är ej testade på djur, miljövänliga eller oparfymerade och allergivänliga. Visste ni att Make Up Store är det mesta av vad jag rabblade upp? Det hade jag i alla fall ingen aning om! Obs, priserna kan variera bland butiker.
 
Vill ni läsa mer om vad dessa märken står för? Klicka in här för Lumene, Make Up Store, IsaDora och The Body Shop och läs! Finns även en (enorm) lista här på vilka märken som ej testar på djur, in och kika!

TODAYS CRAVINGS

2015-05-15 » 14:42:00
// Todays cravings. Stilren, enkel klänning från H&M (dock är denna i grå slutsåld). Småväskor som man kan proppa ned allt nödvändigt i, denna svarta från Commes des Garcons är ganska underbar. Har fått upp mina ögon för klockor. Har aldrig ägt någon, men jag bara älskar sådana som denna från Olivia Burton! Och Acne skor, behöver jag säga mer??
 
Vädret. Hur tråkigt och grått är det inte ute just nu? Får lite panik, har absolut ingen motivation what so ever när det är mulet och regningt ute. Det resulterar med att jag ligger i sängen med något gott att äta och kollar serier. Idag blir det några Revenge avsnitt och choklad hos Andreas medan han är på jobbet. 
 
Det är ju trots allt fredag idag. Då får man väl gotta sig lite? Har dock inga planer för kvällen, men som sagt så är jag inte så sugen på något alls, kanske bara Andreas goda kycklingrätt och en bra film. Det låter ganska bra ändå.