THROWBACK - ÅHUS 2013

2015-03-30 » 17:55:42

// Detta är fortfarande en av mina favoritkvällar. Vädret var perfekt, solnedgången var bättre än så. Det har nästan blivit en tradition att åka till Åhus under sommaren. Tror vi gjort det sedan 2010? Kanske 2011. Minns inte riktigt. 

Just nu ligger och i sängen och äter piggelin (favorit glassen någonsin) och kollar på the vampire diaries medan Andreas sitter vid andra sidan av rummet och spelar cs (livet med en gamer)

DO I WANNA KNOW?

2015-03-30 » 14:37:00
Var på väg att köpa denna t-shirt från Calvin Klein när jag var i Stockholm för någon månad sedan. Ångrar mig nu att jag inte gjorde det. Finns bland annat hos Urban Outfitters. Har blivit sugen på att införskaffa mig ett par blåa jeans. Har bara svarta och vita ungefär... Dock så är dessa ganska pösiga och jag har så korta ben så kommer se ut som en hösäck? Ska dra in till stan och kika om dem finns att prova!

SHAKE IT OUT

2015-03-26 » 00:18:15
Det här kollaget har allt jag älskar. Grå och stilren polotröja, grymt snygg skinnväska, pumps som jag ändå inte kommer kunna gå i, har fått en liten förkärlek till liknande av dessa byxor. Och bomberjackor. Kärleken till dem. Dock hittar jag ingen som passar mig direkt, som är i min prisklass... Lite surt.
 
Har fått någon konstig värk i mitt ena knä när jag går och stödjer mig  på det. Blir riktigt sur och det fortfarande gör ont imorgon också, har planerat att powerwalka till gymmet och köra ett pass där. Och det behövs verkligen. Om mitt knä inte sammarbetar så får jag nog bara ta bussen in till gymmet istället.