TUESDAY

2015-06-30 » 16:24:27


Även fast det är mina favoritbyxor så ångrar jag mig starkt att jag valde att ha dem idag. Det är SÅ varmt!! Trodde det skulle vara mulet och regnigt ute (som det stod igår) men nej. Strålande sol och typ 30+.... 

Väntar på att Andreas ska hämta upp mig så vi kan åka iväg. Tog en snabb vända på stan (kändes mer som en löprunda med tanke på hur svettet rann) och fick hem en topp från Elsas kollektion på Bik Bok. Men tanken var att bara köpa nytt torrschampo och linsvätska haha. 

Ikväll har jag en liten arbetsintervju på campingen nära där jag bor och sedan är det fotboll på tv som gäller!

ON THE ROAD AGAIN

2015-06-25 » 14:26:38
One Direction @ Ullevi, Göteborg. 23/06/15

Även fast jag stukade foten under midsommar så hindrade det inte mig att åka ner till Göteborg i tisdags och se dessa underbara killar!

Detta var andra gången jag såg dem live och det var lika bra (om inte bättre) även om de var en man kort. 

Orkade inte riktigt få till några bra bilder och mobilen dog innan finalen med alla fyrverkerier så dem två sista bilderna är min systers. Hur smart var det inte av henne att ta med hennes selfie stick? 

SUNDAY

2015-06-14 » 17:25:30

//Ville fylla ut bloggen lite med bilder och dem enda nya jag hade var dessa på mig själv. Det gör väl inget?

Fortfarande sjuk men hoppas på att det blir bättre snarast. Vill liksom inte äta antibiotika under midsommar? Det blir ju inget kul. 

Just nu sitter jag i soffan och kollar på EM-kval i handboll. En ganska oviktig match egentligen då herrarna redan är klara för EM. Ikväll spelar även damerna kval i handboll och senare är det kval i fotboll. Mycket sport!! (Jag älskar det, lite i smyg faktiskt)

Och ikväll blir det pizza. Det blir nog inte mycket bättre än så