PREPARING FOR SUMMER

2015-02-26 » 16:00:00
Preparing for summer
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
Summer essentials. Börjar redan nu tagga inför våren och sommaren! One teaspoon shortsen har jag redan, skulle verkligen behöva en ny snygg bikini och sandaler. Ska våga använda kjol i sommar också, har aldrig tyckt att jag passat i det men det är ju så snyggt!
 
Har gjort om mina polyvore collage så dem är lite mer "bloggiga". Det var ett tag sen jag höll på med det men ska komma igång igen! 

ONE TEASPOON

2015-02-25 » 14:32:29

Fick hem dessa för några dagar sen, One Teaspoon Bandits. Detta är enda bilden jag har, så det kanske syns hur dem exakt ser ut. 

Just nu kollar jag på tvd och försöker dricka sån där c-vitamin för att bli lite piggare. 

Senare så ska jag iväg till Tuna Park och få lite färsk luft i mina lungor. Så snart blir det en snabbdusch innan Andreas kommer och hämtar mig. 

SUCK

2015-02-25 » 11:23:54
Nu har blogg.se tydligen ändrat så att alla bloggar har deras mobilversion? Blir så trött, tycker inte ens om den... Hade trixat ihop en egen med svåra koder, vilket nu var till förgäves.

Hoppas dem ändrar sig och inte låter allt vara obligatoriskt för alla, trodde denna bloggportal var till för att man fick välja nästan allt själv. Tydligen inte.