SALE FAVORITES: KNITS

2015-12-29 » 15:08:00
Filippa K - Polo Ralph Lauren - Hilfiger Denim - Samsoe Samsoe - Hunkydory - Gant
 
Jag har aldrig vart något fan av mellandagsreorna då det är så himla mycket folk och så stressigt. Men kikade in på Nelly.com för att de har sådan underbar rea just nu! Hade jag kunnat så hade jag shoppat loss, men istället listar jag några stickade favoriter jag kikade lite extra på. Happy shopping!

21

2015-12-21 » 20:20:41

Idag fyller jag 21!!! Sjukt vad tiden går fort. 

Spenderade dagen med min mamma i Västerås och shoppade lite julklappar och smått och gott. Avslutade det hela med en oxfilé. Kan väl inte bli bättre?

Myste också i min nya kashmirtröja från Gina tricot! Den finns nu på rea (hela 50%) som jag snabbt klickade hem! Den är dock slut online så kika i butikerna efter den, hur mysig som helst. 

WINTER ESSENTIALS

2015-12-19 » 14:12:00
Ungefär så här vill jag se ut varenda dag under denna vinter. Ett par snygga dressade flares gör outfiten lite mer stilren jämfört med ett par enkla jeans. Matcha byxorna med ett par snygga boots eller stövletter för ökad effekt. Jag är väldigt mycket inne på ribbat just nu och har även fått upp ögonen mer för trumpetärmar. Jag gillar verkligen polotröjor under vinterhalvåret, något som nästan alla borde göra är att hitta en snygg ribbad polo att mysa i! Något som jag värderar men kan vara lite otympligt är en stor väska att bära runt på. Är ni som jag som har med er olika krämer och extra tröjor så behövs en större väska! Material på kläderna så som ull och kashmir känns som ett måste. Glöm inte att shoppa efter hållbart!