TODAYS

2015-08-27 » 23:29:34

Invigde min nya kappa som jag köpte i tisdags från Vero Moda. (Brukar vara så himla dålig med att ta kort på mig själv)

Idag hälsade vi på min kusin och deras barn. Det var så längesedan jag såg dem och det var hur kul som helst. De är nog de enda barnen jag faktist tycker om haha. 

Imorgon är jag ledig och det blir en skön slappdag för mig. Ska nog mestadels ligga i soffan och läsa. Vilket jag också gör nu, fast i sängen. Började på andra boken av Game of Thrones häromdagen, jag är helt besatt. 

LOOK-A-LIKES: VÄSKA I LÄDER & MOCKA

2015-08-22 » 15:00:30
 
Denna höst är det som sagt mocka som gäller. Det har både klädjätten H&M och stora modehuset Chloé snappat upp. Var inne och kikade på H&M's hemsida och hittade denna axelremsväskan som jag tyckte liknade något jag sett innan. Den mediumstora väskan från Chloé påminner den mycket om tycker jag! Även fast dem är lite olika i modellen så ser de ändå ganska lika ut. Eller vad säger ni, är de lika?
 
1. Medium Faye Bag i Tobacco, Chloé. Äkta läder med foder av mocka, cirka 17 577:-
2. Axelremsväska i Brun, H&M. Läderimitation med detaljer i äkta mocka, 399:-

NEW ELEGANCE

2015-08-21 » 11:00:01
 
Har ni sett H&M's nya kollektion New Elegance? Alltså, jag ÄLSKAR. En höstkollektion som spinner vidare på 70-talstreden som regerat detta år. De matchar mjuka nyanser av beiget med denim, och underbara mocka, marinblåa toner och ribbat är vad som gäller i höst. Har jag sagt att jag älskar det?
 
Ni hittar hela kollektionen här