GOING THROUGH A CHANGE

2015-04-26 » 17:41:00

Detta hämtade jag ut i fredags. Har sen i höstas känt mig så trött och dålig, helt utan energi och viljan att ens kliva upp ur sängen har vart svår att hitta. Har läst om Skinnyme Teatox väldigt länge och har funderat på att testa. Efter många lästa recensioner och om & men så tänkte jag: What the hell. 
 
Ska nog börja imorgon eller någon gång i veckan om jag är frisk igen. Får se hur resultatet blir, hoppas på att det blir bra. Att jag mår bättre i alla fall. 
 
Ni kan läsa mer och beställa här.

UNDER 100-LAPPEN: HÅLLBARA BASPLAGG

2015-04-24 » 19:20:18
Vad tycker ni om detta? Ekologiska basplagg för under 100-lappen, hur bra? Nästa gång jag ska investera i nya basplagg så ska jag verkligen ha detta i åtanke. Fler borde tänka på detta eftersom miljöfrågorna och mänsliga rättigheterna blir mer viktigare och vi alla kan vara med på något hörn och hjälpa till! Äger redan den randiga toppen från Monki, och blev glatt överraskad när jag såg den beiga lappen på plagget när jag hittade den i butiken. Ett tips är att leta efter den i Monkis butiker, och i alla andra så klart! Go sustainable fashion!

FRIDAY LOVE

2015-04-24 » 16:59:46

// Vad jag gör just nu. Lyssnar på underbar musik och scrollar på Tumblr. Smort mina ben med The Body Shops body butter. Testat mitt nya överlack "Matte Top Coat" från American Apparel  och putsat mina favvo sneaks. Allt i sängen. 

Nu är det fredag igen och det känns som att veckan har flugit iväg! Har dock varit sjuk nästan hela veckan, jag som skulle ut och springa i det fina vädret... Hann med två promenader innan jag blev soffliggandes i alla fall! I måndags körde jag och min syster milen och i tisdags gick vi en skogspromenad. 

Eftersom jag fortfarande är sjuk blir det ingen festkväll för mig, men ska i alla fall till Andreas och mysa. Får hoppas att jag blir frisk över helgen så jag kan gå till gymmet igen och hålla igång!